Profil

Lyngby-Web.dk er en freelance-virksomhed med fokus på design af hjemmesider til private, foreninger, butikker og mindre virksomheder.
Jeg tilbyder komplette løsninger - fra simple hjemmesider til integrerede web-shop's samt vedligeholdelse, undervisning og domæneregistreringer. I en konstruktiv dialog kombinerer jeg mine erfaringer med dine ønsker og krav.
Lyngby-Web.dk har beskæftiget sig med Internettet og webdesign siden 1999. I dag løser jeg opgaver for en række foreninger og mindre virksomheder. Skal der laves avanceret grafik, java, cgi-script's og lignede, henter jeg tilbud fra kilder, som jeg ved har stor kompetence inden for det respektive område.Min målsætning er at lave websites, som også den "lille" erhvervsdrivende kan betale sig fra.
For mig er det vigtigt, at vi får fremstillet et website, som afspejler netop dit firma, og som er harmonisk og velafbalanceret.

Jeg sætter endvidere en ære i, at du som kunde føler dig godt behandlet, og får den service, som du har krav på. Jeg håber, at jeg kan få lov til at deltage i profileringen af dit firma på Internettet.

Firmaet :

Vore arbejder

Anden info

  • Domænetest
  • Domæner til salg
  • Tips