Design

Kontakten
Når den første kontakt er etableret, gennemgår vi de ønsker du, som kunde, måtte have m.h.t. design, farver, indhold m.m. Jeg vil under denne gennemgang råde og vejlede m.h.t., hvad der er hensigtsmæssigt, og påpege fordele og ulemper ved forskellige designmetoder, samt være behjælpelig, hvis du skulle have spørgsmål om andre ting i forbindelse med din profilering på Internettet.

Ud fra denne gennemgang udarbejder jeg en fast pris på projektet, således at du undgår uforudsete udgifter.Udkast & dialog
Når prisen er aftalt, begynder jeg at lave et udkast til websitet ud fra de oplysninger og det materiale, du har givet mig. For at få en løbende dialog under denne fase, er det vigtigt, at du har adgang til Internettet, således at du i ro og mag kan sidde hjemme og følge med i hele forløbet.
Jeg vil under hele denne fase via e-mail underrette dig, når jeg har lavet ændringer, og du kan således følge udviklingen løbende, og komme med din mening og forslag til ændringer/rettelser.

Test & færdiggørelse
Når det endelige design er godkendt, bliver hele websitet uploadet til din udbyders server. Når sitet er uploadet og gennemtestet, bliver det tilmeldt de danske søgemaskiner og index'er, således at det er muligt for andre at finde dit nye website.

Afslutning
Min opgave er nu løst, og alt materiale kan, hvis det ønskes, udleveres på DVD/CD-Rom el. lign. Faktura fremsendes.

Firmaet :

Vore arbejder

Anden info

  • Domænetest
  • Domæner til salg
  • Tips